sunnuntai 27. huhtikuuta 2008

Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa!

Aivan fantastinen viikonloppu aurinko on paistanut täydeltä terältä ja pennut on saaneet ulkoilla sydämen kyllyydestä :)
Loppuviikosta käytiin eläinlääkärin luona kaikki saivat omat passit ja mikrosirut ja rabies rokotukset.

perjantai 18. huhtikuuta 2008

Hei me leikitään!



Oli pari ihanan aurinkoista päivää kuluvalla viikolla jolloin käytiin pentujen kanssa takapihalla ulkoilemassa ensimmäisiä kertoja! Ensimmäisellä kerralla tietysti ihmetytti kovasti että mihinkäs sitä on jouduttu, mutta toisena päivänä leikkiminen ja tutkiminen oli jo täydessä vauhdissa.




Oli paar nii ilusat päevad siin sel nädalal et käisime paar esimest korda väljas kutsikatega. Esimeseks nad ainult olivad sellise näoga et mis siis nüüd meiega juhtub aga teisel korral oli juba asi selge ja mängivad ja uurivad et mis kõik imelikud asjad siin väljas on.

torstai 10. huhtikuuta 2008

Kasparilla omat sivut!

Käykää katsomassa pentujen isän omia sivuja! http://www.signofconstancy.eu/

Kasparil on nüüd oma ilus kodulehekülg käi vaata! http://www.signofconstancy.eu/

tiistai 8. huhtikuuta 2008

Ensimmäiset aidan väärällä puolella!


Kilinä vaan kuului kun ensimmäinen rohkea akropaatti päätti jättää pentuaitauksen ja suunnata kohti suurta ja ihmeellistä pahaksi onnekseen laskeutui vesilautasen päälle ja paljastui siinä samassa... Kai se on pakko lähteä aidan korottelu hommiin kun ei näytä matalat enää pentuja pitävän :)
Rekisteröinti paperit on postitettu ja nyt ei muuta kun odotellaan että ne sieltä joskus tulisi takaisin.


Meie väiksetelle peab kõrgemat seinad panema kui esimesed tulivad tänä juba üle aia :)

perjantai 4. huhtikuuta 2008

Linssiludet kolme viikkoisia jo!


Uskomatonta vauhtia menee aika! Eilispäivänä pennut söivät ensimmäistä kertaa kiinteää ruokaa yllättävänkin hyvin se meni (mitä nyt pari ahmattia oli kokonaan ruoka-astiassa) mutta sotkuista puuhaa se kyllä on vielä :) saatikka tämän päiväinen ensimmäinen madotus se se vasta olikin pentujen mielestä "miellyttävä" kokemus, kaikilla vääntyi naama enemmän vähemmän mutruun..










Meie väikset on juba kolm nädala vanad ja enam mitte nii väikset...Eile proovisivad juba esimest korda päris toidu süüa, läks väga hästi iga koht oli hakklihas :) täna saivad esimesed ussirohud ja se polnud üldse nii meeldiv asja...