torstai 27. maaliskuuta 2008

Meillä on jo kävely harjoituksia!







Viikon alkupuolella pennuilla alkoi silmät pikkuhiljaa aukeilla ja tämän päivän äänistä päätellen korvatkin rupeavat kuulemaan pikkuhiljaa :) Tänään oli jo kunnon kävelyharjoituksetkin käynnissä! kohta riittää vipinää!


Meie väikestel on juba silmad lahti ja täna natuke proovivad juba jalutada. Varsti on meil tuba täis väikesi jooksvaid kutse..

sunnuntai 23. maaliskuuta 2008

Pennut kasvaa ja vahvistuu



Aivan uskomatonta vauhtia kasvavat nuo pikkuiset. Enää seitsemän viikkoa ja rupeavat olemaan luovutusiässä. Eli Luovutusikäisiä ovat toukokuun alkupuolella ja luovutetaan madotettuna, rabies rokotettuna, ell tarkastamina, kera passin jne..

torstai 20. maaliskuuta 2008

Viikko jo lähes mennyt

Pennut kasvaa ja vahvistuu joka päivä valtavasti onneksi kaikki ovat kasvaneet samaa tahtia. Uskomatonta että on mennyt jo lähes viikko pentujen syntymisestä aika menee niin nopeasti.

tiistai 18. maaliskuuta 2008

Otetaan rennosti vaan!




Mikäs siinä nukkuessa kun on maha täynnä :) Punnituskaan ei jännitä yhtään.. Merikitsin pennut pienillä (kynsilakka) pisteillä että erotetaan toisistaan kun ovat vielä niin saman oloisia..




Need söbrad teatavad mis on elus tähtsamad asjad lihtsalt söömine ja magamine :)

maanantai 17. maaliskuuta 2008

Uni kuvia!

Näitä unikuvia on paljon! ovat niin suloisia nukkuessaan ja nukkuvat kuitenkin vielä suurimman osan ajasta.
Kasvavat ihan silmissä.. Eivät taida vielä osata tulevista seikkailuista edes uneksia :)

Meie väikset kutsikat makavad ilusti terve päevä väljaarvatud söömis aega :) Nii ilusad väiksed söbrad ei saa veel aru et mis kõik seiklused neil elus ees on :)

sunnuntai 16. maaliskuuta 2008

lisää kuvia!




Ruokahetki! Uskomatonta kolmas päivä jo ja pennut ovat mitä reippaimpia kaikki vielä aikalailla samankokoisiakin, ainakaan vielä ketään ei ole kovasti syrjitty maitobaarissa :) Painokin on hienosti noussut ensimmäisen päivän 400 g lähemmäs 600 g.

perjantai 14. maaliskuuta 2008

1. päivä

Hyvin on Nala ottanu pennut huomiinsa! Aivan sairaan touhukkaita kavereita oli pakko laittaa koko sakki näyttelyhäkkiin kun pienokaiset lähti patjalta kävelylle samantien! väsyneet ensisynnyttäjät (kaikki kolme vetäytyvät onnellisina yöpuulle...)

1. pennu kuva

sulosii!!!
siinä olisi pienistä eka kuva:) s

torstai 13. maaliskuuta 2008

Vihdoin!

Tulihan ne sieltä :) Viime yönä puoli neljaltä näkivät maailman maailman suloisimmat seitsemän vizla vauvaa 3narttua ja 4 urosta! Mamma vähän säikähti jälkikasvuaan mutta eiköhän tuo tuosta rauhoitu... Vilkkaita ovat! -ylpeä "mummo"

keskiviikko 12. maaliskuuta 2008

Kohta mennään!

Apuuva alkaa olla ajat kohilla tai sit minä olen kovasti hakuteillä..Lämpö oli äsken 37.25 on jo hakeutunut rauhaansa ja minä alan olla melko hermo...

tiistai 11. maaliskuuta 2008

Ei vielä!

11.3
Tänään on kulunut 60 päivää astutuksesta. Lämpö oli tänään aamulla laskenut ja nisät on valuttaneet parina päivänä muutaman tipan, että eiköhän tässä ala olemaan hetket käsillä ihan okeastikin. Nalaa ei taida vielä jännittää kovasti mutta pakko myöntää että minä olen jo melko jännittynyt ja keskittymis häiriöinen :) (vaikka tiedän ettei se auta mitään eikä ketään!)
Rouvalla alkaa vatsa olla jo tosi iso ja melkomoinen disko siellä tuntuu olevan käynnissä.

sunnuntai 9. maaliskuuta 2008

Odotus tiivistyy!

9.3.
Enää pari päivää jäljellä sekä jännitys että odotus tiivistyy. Nalalla alkaa olemaan jo aikasta paksut ja tukalat oltavat.

"Nala" eli Canine latoya ja "Kaspari" eli Quickstep of skyrocket kohtasivat 11.1. lyhyen mutta intensiivisen suunnitelun jälkeen :)
Kohtasimme Kasparin Tarton näyttelyssä syksyllä ja ihastuin täydellisesti nuoreen komeaan vizla poikaan joka on niittänyt mainetta nuoresta iästään huolimatta näyttelykentillä! Ja siitä lähti tämän pentueen hauduttelu. Eikä siinä sitten montaa hetkeä tarvinut miettiä kun Nalan juoksut alkoivat että pitäisikö vai ei. Ei muuta kun puhelin käteen, soitto Marika Kuusmäelle ja pyörät pyörimään.