maanantai 15. syyskuuta 2008

Bemmi on jo iso tyttö!


Kesä mennä hurahti ja pennut löysivät ihanat kodit!
Bemmi on kesän aikana kasvanut jo mahdottoman suureksi ja rohkeaksi pikku neidiksi.

perjantai 23. toukokuuta 2008

Me ollaan jo toosi isoja!

Pennut senkun kasvaa vahvistuu ja reipastuu joka päivä oppivat jotain uutta.
Alexander poika on vielä ilman uutta kotia. Uuteen kotiin jo muuttaneilla on kuulemma mennyt oikein mukasti mikä on ollut kiva kuulla :) reippaat lapset!
Siivousvälineitä nämä ystävät rakastavat on lakaistu harjalla, moppailtu täysillä vessassa ja tänään koko porukka juoksi imurin perässä kun yritin imuroida :)













Kutsikat on juba ime suured ja võimsad ei saa arugi et kui nad nii väiksed olivad...

sunnuntai 11. toukokuuta 2008

Seisomistakin koitettiin!!

Kuvat järjestyksessä:
Africa
Amelie
Anastacia
Alexander
Aadam
Aristoteles
Alfa












maanantai 5. toukokuuta 2008

Perhepotretti!


Oli otettava perhepotretti kun kaikki on vielä kotona sillä pikkuhiljaa rupeavat lapset lentämään pesästä (sniif).
Aivan todella hienosti on koko porukka oppinut käymään ulkona ja jopa pyytämään sinne..pitkään aikaan ei suuria tarpeita ole tarvinnut sisältä siivota (kiitos aidatun takapihan :))
Auto reissullakin käytiin viikonloppuna eikä meitä jännittänyt oikeastaan yhtään.
Leikki maistuu ja uni sen päälle!



Kõik veel koos ja kodus, juba hakkavad esimesed välja kolima uute omanikude juurde (sniif). Me oleme nii tublid väiksed kutsikad oleme juba palju väljas käineed ja nädala ahetusel käisime väiksel autoreisil :) väga palju kogemusii on meil juba elust aga veel on palu näha ja õppida iga päev tuleb midagi uut ja imelikud..

sunnuntai 27. huhtikuuta 2008

Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa!

Aivan fantastinen viikonloppu aurinko on paistanut täydeltä terältä ja pennut on saaneet ulkoilla sydämen kyllyydestä :)
Loppuviikosta käytiin eläinlääkärin luona kaikki saivat omat passit ja mikrosirut ja rabies rokotukset.

perjantai 18. huhtikuuta 2008

Hei me leikitään!



Oli pari ihanan aurinkoista päivää kuluvalla viikolla jolloin käytiin pentujen kanssa takapihalla ulkoilemassa ensimmäisiä kertoja! Ensimmäisellä kerralla tietysti ihmetytti kovasti että mihinkäs sitä on jouduttu, mutta toisena päivänä leikkiminen ja tutkiminen oli jo täydessä vauhdissa.




Oli paar nii ilusat päevad siin sel nädalal et käisime paar esimest korda väljas kutsikatega. Esimeseks nad ainult olivad sellise näoga et mis siis nüüd meiega juhtub aga teisel korral oli juba asi selge ja mängivad ja uurivad et mis kõik imelikud asjad siin väljas on.

torstai 10. huhtikuuta 2008

Kasparilla omat sivut!

Käykää katsomassa pentujen isän omia sivuja! http://www.signofconstancy.eu/

Kasparil on nüüd oma ilus kodulehekülg käi vaata! http://www.signofconstancy.eu/

tiistai 8. huhtikuuta 2008

Ensimmäiset aidan väärällä puolella!


Kilinä vaan kuului kun ensimmäinen rohkea akropaatti päätti jättää pentuaitauksen ja suunnata kohti suurta ja ihmeellistä pahaksi onnekseen laskeutui vesilautasen päälle ja paljastui siinä samassa... Kai se on pakko lähteä aidan korottelu hommiin kun ei näytä matalat enää pentuja pitävän :)
Rekisteröinti paperit on postitettu ja nyt ei muuta kun odotellaan että ne sieltä joskus tulisi takaisin.


Meie väiksetelle peab kõrgemat seinad panema kui esimesed tulivad tänä juba üle aia :)

perjantai 4. huhtikuuta 2008

Linssiludet kolme viikkoisia jo!


Uskomatonta vauhtia menee aika! Eilispäivänä pennut söivät ensimmäistä kertaa kiinteää ruokaa yllättävänkin hyvin se meni (mitä nyt pari ahmattia oli kokonaan ruoka-astiassa) mutta sotkuista puuhaa se kyllä on vielä :) saatikka tämän päiväinen ensimmäinen madotus se se vasta olikin pentujen mielestä "miellyttävä" kokemus, kaikilla vääntyi naama enemmän vähemmän mutruun..










Meie väikset on juba kolm nädala vanad ja enam mitte nii väikset...Eile proovisivad juba esimest korda päris toidu süüa, läks väga hästi iga koht oli hakklihas :) täna saivad esimesed ussirohud ja se polnud üldse nii meeldiv asja...

torstai 27. maaliskuuta 2008

Meillä on jo kävely harjoituksia!







Viikon alkupuolella pennuilla alkoi silmät pikkuhiljaa aukeilla ja tämän päivän äänistä päätellen korvatkin rupeavat kuulemaan pikkuhiljaa :) Tänään oli jo kunnon kävelyharjoituksetkin käynnissä! kohta riittää vipinää!


Meie väikestel on juba silmad lahti ja täna natuke proovivad juba jalutada. Varsti on meil tuba täis väikesi jooksvaid kutse..

sunnuntai 23. maaliskuuta 2008

Pennut kasvaa ja vahvistuu



Aivan uskomatonta vauhtia kasvavat nuo pikkuiset. Enää seitsemän viikkoa ja rupeavat olemaan luovutusiässä. Eli Luovutusikäisiä ovat toukokuun alkupuolella ja luovutetaan madotettuna, rabies rokotettuna, ell tarkastamina, kera passin jne..

torstai 20. maaliskuuta 2008

Viikko jo lähes mennyt

Pennut kasvaa ja vahvistuu joka päivä valtavasti onneksi kaikki ovat kasvaneet samaa tahtia. Uskomatonta että on mennyt jo lähes viikko pentujen syntymisestä aika menee niin nopeasti.

tiistai 18. maaliskuuta 2008

Otetaan rennosti vaan!




Mikäs siinä nukkuessa kun on maha täynnä :) Punnituskaan ei jännitä yhtään.. Merikitsin pennut pienillä (kynsilakka) pisteillä että erotetaan toisistaan kun ovat vielä niin saman oloisia..




Need söbrad teatavad mis on elus tähtsamad asjad lihtsalt söömine ja magamine :)

maanantai 17. maaliskuuta 2008

Uni kuvia!

Näitä unikuvia on paljon! ovat niin suloisia nukkuessaan ja nukkuvat kuitenkin vielä suurimman osan ajasta.
Kasvavat ihan silmissä.. Eivät taida vielä osata tulevista seikkailuista edes uneksia :)

Meie väikset kutsikat makavad ilusti terve päevä väljaarvatud söömis aega :) Nii ilusad väiksed söbrad ei saa veel aru et mis kõik seiklused neil elus ees on :)

sunnuntai 16. maaliskuuta 2008

lisää kuvia!




Ruokahetki! Uskomatonta kolmas päivä jo ja pennut ovat mitä reippaimpia kaikki vielä aikalailla samankokoisiakin, ainakaan vielä ketään ei ole kovasti syrjitty maitobaarissa :) Painokin on hienosti noussut ensimmäisen päivän 400 g lähemmäs 600 g.

perjantai 14. maaliskuuta 2008

1. päivä

Hyvin on Nala ottanu pennut huomiinsa! Aivan sairaan touhukkaita kavereita oli pakko laittaa koko sakki näyttelyhäkkiin kun pienokaiset lähti patjalta kävelylle samantien! väsyneet ensisynnyttäjät (kaikki kolme vetäytyvät onnellisina yöpuulle...)

1. pennu kuva

sulosii!!!
siinä olisi pienistä eka kuva:) s

torstai 13. maaliskuuta 2008

Vihdoin!

Tulihan ne sieltä :) Viime yönä puoli neljaltä näkivät maailman maailman suloisimmat seitsemän vizla vauvaa 3narttua ja 4 urosta! Mamma vähän säikähti jälkikasvuaan mutta eiköhän tuo tuosta rauhoitu... Vilkkaita ovat! -ylpeä "mummo"

keskiviikko 12. maaliskuuta 2008

Kohta mennään!

Apuuva alkaa olla ajat kohilla tai sit minä olen kovasti hakuteillä..Lämpö oli äsken 37.25 on jo hakeutunut rauhaansa ja minä alan olla melko hermo...

tiistai 11. maaliskuuta 2008

Ei vielä!

11.3
Tänään on kulunut 60 päivää astutuksesta. Lämpö oli tänään aamulla laskenut ja nisät on valuttaneet parina päivänä muutaman tipan, että eiköhän tässä ala olemaan hetket käsillä ihan okeastikin. Nalaa ei taida vielä jännittää kovasti mutta pakko myöntää että minä olen jo melko jännittynyt ja keskittymis häiriöinen :) (vaikka tiedän ettei se auta mitään eikä ketään!)
Rouvalla alkaa vatsa olla jo tosi iso ja melkomoinen disko siellä tuntuu olevan käynnissä.

sunnuntai 9. maaliskuuta 2008

Odotus tiivistyy!

9.3.
Enää pari päivää jäljellä sekä jännitys että odotus tiivistyy. Nalalla alkaa olemaan jo aikasta paksut ja tukalat oltavat.

"Nala" eli Canine latoya ja "Kaspari" eli Quickstep of skyrocket kohtasivat 11.1. lyhyen mutta intensiivisen suunnitelun jälkeen :)
Kohtasimme Kasparin Tarton näyttelyssä syksyllä ja ihastuin täydellisesti nuoreen komeaan vizla poikaan joka on niittänyt mainetta nuoresta iästään huolimatta näyttelykentillä! Ja siitä lähti tämän pentueen hauduttelu. Eikä siinä sitten montaa hetkeä tarvinut miettiä kun Nalan juoksut alkoivat että pitäisikö vai ei. Ei muuta kun puhelin käteen, soitto Marika Kuusmäelle ja pyörät pyörimään.